0747 864 073 (limba RO) / 0740 172 495 (limba HU)

Metode de plata

Produsele au preţul exprimat în LEI, conţin TVA (24%) şi sunt supuse modificărilor funcţie de cursul valutar (EUR / USD). Plata acestora se face în LEI la preţul afişat pe site în momentul efectuării comenzii.

Produsele afişate în cadrul magazinului on-line www.agrogazda.ro reprezintă oferta noastră valabilă spre a fi contractată. Acceptarea ofertei şi implicit a preţului de vânzare se produce în momentul în care clientul îşi manifestă voinţa de a achiziţiona un anumit produs la apelul telefonic de confirmare a comenzii.

Contravaloarea transportului cade în sarcina cumpărătorului.

1. Plata prin ordin bancar

După trimiterea comenzii, veţi fi contactat de un reprezentant al departamentului de vânzări care vă va furniza toate informațiile necesare care trebuie înscrise pe ordinul de plată în vederea efectuării transferului bancar. Livrarea comenzii se face doar după confirmarea plății și intrarea banilor în conturile firmei noastre. Pentru accelerarea procesului, vă rugăm să ne contactați și să ne trimiteți o copie după ordinul de plată.

2. Plata ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Newsletter
Noutati si sfaturi utile de la agrogazda.ro la tine in inbox!