0747 864 073 (limba RO) / 0740 172 495 (limba HU)

Cum cumpar

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Va puteti intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda.

Completati campurile Numele, E-mail, Telefon si Adresa.

Va rugam alegeti metoda de plata. (OP / Ramburs)

Pentru marfuri cu valori ce depasesc 2500 Ron, dupa ce s-a achitat contravaloarea unui avans intre

in contul : RO3BRDE150SV09424101500, BRD Bank Sf. Gheorghe, urmand ca restul de plata sa fie platit prin ramburs la destinatie catre agentul firmei Fan Curier. Pentru valori pana in 2500 ron prin ramburs Fan Courier.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda (Mentiuni), care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

Newsletter
Noutati si sfaturi utile de la agrogazda.ro la tine in inbox!